Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2010.12.27.
10:06

Írta: mimik

2010 legnézettebb YouTube videói

A YouTube 85 másodpercbe sűrítette össze 2010 legnézettebb videóit. A legnépszerűbb (amatőr) YouTube videót több mint 50 millióan nézték meg, a TOP 10-ben találunk pop-paródiát, reklámfilmet, film trailert és amatőr előadást is.

Itt megtalálod a YouTube további 2010-es összefoglalóját!

Íme az első: Alabamában, Antoine Dudson húgát Kelly-t mentette meg a szexuális erőszaktól, majd amikor kiment hozzájuk egy tévés stáb a kamerának is előadta a történetet. Az Auto-tune the News elnevezésű csapat pedig egy rap- dalt kreált a férfi mondókájából, mely annyira népszerű lett, hogy nem csupán a videómegosztón érte el az 50 milliós nézettséget, de a US Billboard 89. helyére is felkerült. A klipben szerepet kap Kelly és a hírolvasó is. A videó az iTunes-ról is letölthető és már több mint 100 ezren fizettek érte. A befolyó összeg felét a Dudson család kapja.

 

TOP10

1. Bed Intruder dal

2. Tik Tok Kesha paródia

3. Greyson Chance előadásában a  "Paparazzi"

4. Annoying Orange Wazzup

5. Old Spice reklám

6. Double Rainbow

7. OK Go - "This Too Shall Pass"

8. Twilight: Eclipse - Trailer

9. Jimmy Kimmel meglep egy Justin Bieber-rajongót

10. Gymkhana 3, második rész

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mimikri.blog.hu/api/trackback/id/tr352541307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása