Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2011.01.26.
14:33

Írta: mimik

A pénz szaga, mint parfüm

Patrick McCarthy, a Microsoft értékesítési igazgatójának helyettese, már csak titulusából adódóan is sokat foglalkozhat a pénzzel.  Talán kicsit túlságosan is a bűvöletébe esett, ugyanis nemrégen megalkotta a pénzszagú parfümöt.
 

Az ötlet villámcsapásként hasított belé egy reggel, mikor az egyik ATM automatánál sorban állva megcsapta orrát a friss, ropogós dollárok illata. Nyomban fel is hívta az egyik legnevesebb parfümkészítőt Larry Murrisont és még aznap levédette a Money szót.
Nemsokára el is készült a citrus- rozmaring- frissen vágott fű- óceán illatokból összeálló His Money. Természetesen a hölgyek sem maradtak ki a jóból, számukra a Her Money mentás- grapefriutos- sárgadinnyés- fréziás illatkombinációja ajánlott. A parfümök csomagolása elég egyedi, ugyanis forgalomból már kivont 500 dollárnyi papírpénz újrahasznosításából készült tömőanyag gondoskodik az üvegek sértetlenségéről. Az elszállt ötlet, név és dizájn ellenére remek ár/érték arányt képvisel, hiszen az 50ml-es kiszerelés mindössze 35 dollárba kerül.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mimikri.blog.hu/api/trackback/id/tr492615401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgyán János 2011.01.30. 18:23:02

Zseniális.
Irigy vagyok amiért nem nekem jutott az eszembe :D:D
süti beállítások módosítása