Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2010.11.02.
14:19

Írta: mimik

Variációk egy témára: iPhone4 asztal és jelmez

Az iPhone4 népszerűsége határtalan, igazi rajongói bármire képesek.


Úgy érzed túl kicsi iPhone-od érintőképernyője? Megoldást nyújt a problémára az új high-tech bútor az iPhone asztal (Table Connect):egy 58 inch(1,5 méter) multitouch felszín egy 30-tűs csatlakozón keresztül kapcsolódik egy iPhone 4-eshez, így akár kávézás közben is élvezheted.

 

John Savio szó szerint felvállalta Halloween alkalmából, mennyire nagy rajongója iPhone-jának. Idei Halloween jelmeze tökéletes mása egy iPhone4-nek csak 10x-res nagyításban, melynek elkészítése mintegy 40 órát vett igénybe. Az iPhone jelmezéhez nem volt szüksége másra csupán saját iPhone-jára és egy a 40 inch (1 méter) átmérőjű LED képernyőre. Lehet, hogy az Apple is elgondolkodik az iPhone szendvics-emberek alkalmazásán?

 

Via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mimikri.blog.hu/api/trackback/id/tr282416120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása