Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2010.11.13.
09:24

Írta: mimik

E-Sírkő

Az E-Tomb vagyis az E-Sírkő ötlete mögött a modern információs korszak áll. Az E-Sírkő azok számára készült, akik életükben igazi internetfüggők voltak: órákat lógtak a Twitteren, Facebbokon megosztva minden gondolatuk vagy épp blogoltak.

Ez a síremlék remek lehetősége nyújt, hogy méltóképp emlékezzünk meg róluk. Az E-Tomb bár elsőre úgy néz ki, mint egy sírkő, ennél sokkal több. Tartalmaz egy tároló egységet mely az elhunyt minden online töltött percének eseményét tárolja a blogoktól, a Facebook profilon át, videókig.

Mindezen információkhoz a kereszt alakú Bluetooth-on keresztül a barátok és családtagok hozzáférhetnek és feltölthetik saját emlékeiket is a merevlemezre. A sírkő tetején található napelemek gondosodnak a folyamatos energiaellátásról.

 

 

Via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mimikri.blog.hu/api/trackback/id/tr32445794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása