Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2010.11.23.
07:39

Írta: mimik

Igazi malacpersely

Egy belfasti designer Colin Hart valószínűleg túl komolyan vette gyerekkori álmát. Egy preparátorral közösen egy igazi malacperselyt készített, 100%-ig természetes anyagból, egy kismalacból. A preparálás során a gyomor helyére egy pénztároló egység került,  a malacka hátára pedig egy pénzbedobó nyílás. Az igazi malacpersely ára 2500font (750 ezer forint), így szerencsére nem lesz tömeggyártott cikk, de már interneten rendelhető.


 

Természetesen a brit állatvédőket (és a jobb érzésű embereket) már sikerült felajzania a designernek, annak ellenére, hogy elmondása szerint csak természetesen úton elpusztult malacokat használ fel... mindenesetre remélhetőleg nem szeretne minden kisgyerek egy ilyet.

Via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mimikri.blog.hu/api/trackback/id/tr22467115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása