Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2010.12.02.
08:11

Írta: mimik

TannenBomb, karácsonyfadísz a nyugalom megzavarására

A Karácsony a szeretet és a békesség ünnepe, de azért a feszültség is ott van a levegőben az ajándékvásárlás, a Karácsonyi menü, a családlátogatás és egyéb ügyes-bajos dolgok miatt. Ennek oldására nemrégiben piacra került egy zseniális karácsonyi dísz. Ha valakit szívesen megtréfálnál, esetleg felbosszantanál, akkor ez neked való.


 

A stílusosan TannenBomb névre keresztelt karácsonyfadísznek álcázott kütyü tökéletes a nyugalom megzavarására. Az elsőre szépnek tűnő dísz ugyanis a felakasztással aktiválódik, na azért nem robbanni fog, ehelyett kiszámíthatatlan időközönként különböző idegesítő hangokat fog kiadni: kacaj, szúnyogdöngicsélés, tücsökciripelést, lemerülőben lévő mobil csipogást vagy épp az O Tannenbaumot. Az elem akár egy hónapig is bírja, így ha áldozatunk nem elég ügyes, hogy megtalálja az idegesítő hangok forrását a karácsonyfa leszedéséig vagy a megörülés határáig élvezheti kis mókánkat.


Via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mimikri.blog.hu/api/trackback/id/tr32487649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása