Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2010.12.07.
16:12

Írta: mimik

Bernie Ecclestone összevert fejjel is reklámoz

Bernie Ecclestone november végén londoni irodája közelében utcai támadás áldozata lett. Megverték és kirabolták, a zsákmány között volt egy 65 millió forintot érő Hublot karóra is. A F1 hivatalos partnerének számító svájci márka pedig kapva kapott az alkalmon és Ecclestone-nal karöltve kihasználva a nagy médiahírverést, reklámot csinált az esetből. Ecclestone a jól elagyabugyált arcát adta a hirdetéshez, melynek szövege a következő: "Nézzék, az emberek mire képesek egy Hublot-ért!" A nem hétköznapi hirdetés a napokban jelenik meg és ha a kampány sikeres lesz hamarosan óriásplakátokról néz vissza ránk monoklis Bernie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mimikri.blog.hu/api/trackback/id/tr92499822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

k_chris 2010.12.08. 01:28:10

ez a verés NEM A PÉNZÉRT TÖRTÉNT!

idéznék:
"November elején egyébként Ecclestone még elég flegmán nyilatkozott a Jenson Buttont Sao Paulóban ért támadásról:

"Olyan áldozatot keresnek, aki puhánynak látszik vagy nem túl okos. Mindig a gyengének, egyszerűnek látszó embereket támadják meg" - mondta akkor a kisember.

1996-ban volt már egy hasonló esete az angolnak, akkor a rosszkor érkező betörők egyenesen az otthonában támadtak rá a felesége védelmére kelő Ecclestone-ra."

ENNYIT ERRŐL. Megérdemelte!
süti beállítások módosítása