Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2011.01.09.
18:27

Írta: mimik

WikiRebels - WikiLeaks története (magyar felirattal)

Néhány hete elérhetővé vált a Youtube-on magyar felirattal is a WikiRebels - WikiLeaks története című dokumentumfilm.
WikiRebels címmel, fél év filmezés és információgyűjtés után készített dokumentumfilmet a Svéd Televízió Julian Assagne-ról és a WikiLeaks-ről. Az első exkluzív film a WikiLeaks-ről és az emberekről, akik mögötte állnak.
Hol találod a WikiLeaks-et? Mik a céljai? Ki Assange: a szabadság bajnoka vagy csak egy molesztáló? Információszabadság és szólásszabadság a mai demokráciákban.



"Az egész csak hozzáállás kérdése. Hogy milyen az ember hozzáállása a társadalomhoz. Belenyugszunk-e mindenbe, mert ezt dobta a gép vagy épp úgy gondoljuk, hogy a társadalom olyasmi, ahol azonosítunk egy problémát és találunk rá egy kreatív megoldást. Úgyhogy olyasmi ez, hogy nézői vagyunk csak a műsornak vagy aktívan részt is veszünk a dolgok formálásában." (idézet a filmből)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mimikri.blog.hu/api/trackback/id/tr252572239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása